Om Antara

Mit navn er Antara Sommer og jeg elsker at hjælpe mine medmennesker gennem, blidhed, omsorg og tryghed. Jeg hjælper mine klienter til at rydde ud i stagneret energi og det der stopper os i at udleve vores drømmeliv.

Jeg hjælper mine klienter til selvhjælp, ved at fungere som et spejls, der reflekterer klientens unikke sjæls-kompetencer. Det har altid været helt naturligt for mig at arbejde med mennesker. Siden jeg var otte år gammel, har jeg gerne ville være psykolog. Det er en passion der sidder meget dybt forankret i min sjæls blueprint.

”IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN ACHIEVE IT”

Min tilgang:

Jeg ved fra egne erfaringer at vi lever i en quantum virkelighed med ubegrænset potentiale. Jeg ved at vi som mennesker her har en magisk indre drivkraft, der gør os istand, til at transformere selv de mørkeste energier. Det er igennem livets op og nedture at at vi gennemgår en alkymistisk process og forvandler os til en smuk sommerfugl.

Vi har alle det der skal til for at udleve vores magiske hjertedrøm her på jorden. Ofte har vi ”bare” brug for lidt hjælp til at pakke vores sjælsgaver op. Jeg er har dedikeret mit liv 100 % til højne og transformere menneskets bevidsthed, op til næste niveau. Jeg er overbevist om at vi alle kan lykkedes på alle områder af vores liv, og jeg er overbevist om at vi ”ALLE” kan skabe et liv hvor vi føler os elsket, set og værdsat. Det er muligt at leve et liv der giver mening på alle planer.

Jeg har en kæmpe livserfaring på trods af mine unge alder. Jeg har levet flere forskellige liv i et liv, og transformeret igennem flere forskellige lag af min bevidsthed. Min sjæl har valgt at speede min evolution op ved at tage et kæmpe kvantespring . Det har været hårdt og meget omfattende, men ligeledes givet mig oplevelsen, af at være menneske i flere forskellige bevidsthedslag, Samfundslag og energi-levels.

Et lidt længere skriv

Til jer der er mere nysgerrig på min historie og hvor jeg har min store passion for mennesker fra:

 

Jeg er født i 1979 på den anden side af jorden i Irans hovedstad Tehran. Jeg blev født samme år som den iranske revolution startede og hvor Iran gik fra at være et autokratisk, vestlig orienteret monarki, til et islamisk styre.

Jeg bliver født ind i ekstreme og meget voldelige familieforhold. Alt var i kaos rundt omkring mig og jeg havde stort set kun min mors kærlighed at holde fast i. Der var krig i vores land og bomberne fløj jævnligt over vores by. Her valgte min sjæl så at starte sin inkarnation.

Som 5-årig vælger mine forældre at rejse ud af landet, da den 8-årige krig mellem iran og irak tager til. Vi flytter til USA i en kortere periode, hvor min mor har en veninde boende. Vores liv er fortsat et stort kaos. Min far er psykisk syg og direkte livsfarlig at være i familie med. Han var et direkte produkt at hans voldelige og traumatiske opvækst.

Vi flytter til Danmark og min forældre bliver skilt efter en meget dramatisk og voldelig episode. Jeg vokser derfor op uden min far. Min mor gør det så godt hun kan hele vejen igennem. Som traumatiseret ung pige ender jeg ud i et 10 årig langt misbrug af hårde stoffer og alt hvad det indebærer. Her sætter fantasien ingen grænser. Stofferne hjalp mig med at bedøve mig selv fra verdens smerte.

De næste 10 år er meget mørke og destruktive. Her gennemgår jeg det man kalder sjælens mørke nat. Her oplever jeg hvordan det er at være på det laveste af det laveste sted i samfundet og uden et sted at bo i længere perioder. Jeg husker tydeligt hvordan nogle mennesker væmmes ved synet af mig og andre følte stor sympati. Jeg lignede bogstavelig talt en ung pige der var ved at dø langsomt.

Jeg var et sted hvor min stakkels sjæl ikke længere kunne holde til at være i min fysiske krop.

Jeg glemmer aldrig den dag hvor jeg så min sjæl gå over på den anden siden af vejen, adskilt fra min krop. Jeg følte mig helt åndsforladt og gennemsigtig. Jeg følte mig som et spøgelse der gik blandt de levende. Her befandt jeg mig i mellemstadie til dødsriget.

Efter utallige mislykkede ophold på diverse behandlingssteder bliver mit liv kun mørkere. Intet kan længere forhindre mig i at føle smerten hele vejen igennem. Ikke engang de hårdeste stoffer.

Jeg husker tydeligt dagen hvor jeg helhjertet tog beslutningen om at ændre mit liv. Mit liv var så frygteligt smertefuld på alle områder. Mit hjem lignede noget der var løgn. Min krop kunne ikke mere og min kæreste var gået fra mig. Som jeg så det havde jeg nu kun to valgmuligheder. Jeg kunne enten tage mit eget liv eller gøre et seriøst forsøg på at ændre min skæbne

Her var jeg så ”heldig”at komme i døgn og misbrugsbehandling kort efter. Det var ved at være sidste udkald hvis jeg nogensinde skulle komme levende ud af mit selvskabte mareridt.

Som 23-årig sidder jeg nu i et behandlingscenter langt ude på landet og midt ude i ingenting. Jeg gennemgår en heftig udrensning af alle de syntetiske medikamenter jeg havde forgiftet min krop med igennem de sidste 10 år.

Jeg gik samtidig til psykoterapi, healing og zoneterapi. Jeg blev clean og kunne nu mærke mig selv igen. Jeg havde ikke længere stofferne til at beskytte mig mod at sanse livet.

Mens jeg er i behandling kan jeg se energistråler der flyder ud gennem mine hænder. Det er som om min guddommelige livsenergi vender tilbage til min krop igen. Min terapeut troede jeg var ved at blive sindssyg. Han havde ingen erfaring med de ting jeg oplevede på de energetiske planer.

Her var jeg efterladt til mig selv med alt det åndelige. Min spiritualitet var der til at gribe mig med det samme. Den åndelige verden gav mit liv et magisk gnist. Jeg vidste ikke særlig meget om den spirituelle verden og kendte ikke rigtig nogen der kunne støtte mig i den.

Her var jeg efterladt til mig selv og min sjæls tidløse visdom. Min sjæl sørgede hele tiden for at holde mig til ilden ved at inspirere mig til at fortsætte af den åndelige vej.

Dengang kunne man ikke bare gå på nettet og finde alverdens informationer som man kan i dag. Jeg tror ikke engang vi havde Google endnu. Nu lyder jeg virkelig gammel kan jeg godt høre 😀 vi er virkeligt også kommet langt på det område.

Jeg begynder at meditere som 23-årige og tager min første Reiki-indvielse i københavn. For mig var det en kæmpe åbenbaring og fantastisk at møde andre mennesker med samme interesser. Her havde jeg fat i noget der virkelig gav mit liv mening, så jeg rejser til Rishikesh i indien og får min sidste Reiki indvielse.

Jeg bruger over ti år af mit liv på at tage alle Reiki indvielserne og jeg bruger rigtig meget tid på mine klienter. Her får jeg lov til at nørde de subtile, kærlige og blide Reiki-indstrømninger der flyder ud igennem mine hænder.

Liv nr. 2

Jeg har efterfølgende transformeret mig videre igennem flere forskellige samfundslag og miljøer og higer hele tiden efter næste level af bevidsthed. Jeg har færdes en del i gå i byen-hippie og techno-miljøer. Her møder jeg en masse ligesindet mennesker, som kærligt giver mig en plads i miljøet.

Det miljø var en rigtig god lagringsplads fyldt med sår og afhængigheder i alle afskygninger. Her var der plads til mine lidt anderledes og spirituelle sider.. Det var nogle år fyldt med sjov, eventyr og spas og uden for meget ansvar.

Disse miljøer var et perfekt spejl af min egne indre skyggesider.

Jeg møder spændende mennesker på min vej som jeg deler min passion for det spirituelle med. I 2012 holder jeg med to skønne veninder min første meditation, yoga og tromme cirkel. Det var året hvor mange sjæle på verdensplan, hørte spirits kalden. Det var nu tid til at vågne og åbne næste del af min sjælskontrakt.

Sideløbende har jeg arbejdet som respiratorisk handicaphjælper, og jeg altid har haft et dybtfølt ønske om at hjælpe andre mennesker. Jeg har altid elsket at arbejde med mennesker og det giver mit liv så meget mening.

I 2015 tager jeg en livsændrende og meget transformerende, spirituel terapeut uddannelse, som hjælper mig igennem et dybt, energetisk oprydningsarbejde. Det er først igennem dette arbejde at det for alvor går op for mig, hvor store dele af vores lidelser, udspringer fra vores ubevidste og såret dele.

Her finder jeg ud af hvor stor en kraft vi hver især har til at ændre de smertefulde mønstre i vores liv. Det er en kæmpe åbenbaring der får mit indre barn til at danse af glæde.

Min terapeut uddannelse er ikke en hel normal terapeut uddannelse. Her arbejder vi igennem tidligere inkarnationer, højere selv og indre børn. Det er et terapeutisk energiarbejde der arbejder igennem flere forskellige bevidsthedslag. Mine sessioner går dybere end almindelig terapi, fordi jeg ser hele mennesket forbundet gennem krop, sind og ånd. Vi kan ikke adskille disse tre elementer i den nye tids energiarbejde.

Den slags energi-terapi jeg laver går helt ind til roden og får fat på de knuder der skaber lidelserne i første omgang.

Efter mine egen on-going transformationer har jeg haft æren af at opleve mine helt klienter opnå kæmpe kvantespring i deres udvikling fra puppe til en smuk sommerfugl. Jeg elsker at se gnisten i øjnene på mine klienter når de bryder igennem muren og åbner for en større forståelse af en universel bevidsthed. Når det sker får vi genetablerer forbindelse til livets magiske kilde og det umulige bliver nu muligt. Det er herfra alt magien starter.

 

Tak for at give dig tid til at læse mit lange skriv.

De kærligste hilsner

Antara Sommer

Kontakt mig

Via kontaktformularen eller på mail: antarasommer@gmail.com

Du er hjertelig velkommen til at sende mig en besked for booking eller yderligere spørgsmål.

6 + 9 =