Om sessionerne

De sessioner jeg tilbyder er bevidsthedsudvidende og livsændrende spirituel psykoterapi, healing og healingmassage. De redskaber jeg bruger er bl.a. tidligere liv, højere selv og indre barn healing.

Herigennem hjælper jeg dig med at rydde op i traumatiske blokeringer, som du har med fra tidligere liv, familierelationer og opvækst. Jeg hjælper dig med at se de blokeringer, der forhindrer dig i at opleve absolut flow og harmoni i dit liv. Healing kan først begynde, når vi bevidstgør og ser vores traumatiske sår.

Mine forløb hjælper dig med at samle alle puslebrikkerne i dit liv, så du kan se det store billede fra et højere perspektiv. Du er så meget mere end din fysiske krop og det hjælper jeg dig med at se. Jeg hjælper dig med at se hele dig, som det multidimensionelle væsen du er (krop, sind og ånd).

Jeg tilbyder en bred vifte af forskellige sessioner, hvor jeg kombinerer og skræddersyer en personlig pakke til netop dine behov og din sjælerejse her på jorden.


Healingmassage

Når vi passer godt på vores krop, passer vores krop også godt på os.
RAB godkendt healingmassage i Jyderup.
Healingmassage er en blid og respektfuld form for massage som er dybdegående og afstressende kvalitetsstrøg.
Healingmassagien forgår med olie og med rig mulighed aromaterapeutiske olier.
Healingmassagien varighed er på 75 min eller en længere behandling på 90 min.
Du er garenteres en hyggelig, lækker og ren atmosfære, hvor der er tænkt på de mindste detaljer.
Du er velkommen til at sende mig en mail for yderligere spørgsmål.
Priser
75 minutter 775,-
90 minutter 975,-
Rabatkort-Spar over 20%
Klippekort 3 x 75 minutter 1.8oo,-
Klippekort 3 x 90 minutter 2.380,-
Det er også muligt at købe gavekort.

 


Om sessionerne

De sessioner jeg tilbyder er bevidsthedsudvidende og livsændrende spirituel psykoterapi, healing og healingmassage. De redskaber jeg bruger er bl.a. tidligere liv, højere selv og indre barn healing.

Herigennem hjælper jeg dig med at rydde op i traumatiske blokeringer, som du har med fra tidligere liv, familierelationer og opvækst. Jeg hjælper dig med at se de blokeringer, der forhindrer dig i at opleve absolut flow og harmoni i dit liv. Healing kan først begynde, når vi bevidstgør og ser vores traumatiske sår.

Mine forløb hjælper dig med at samle alle puslebrikkerne i dit liv, så du kan se det store billede fra et højere perspektiv. Du er så meget mere end din fysiske krop og det hjælper jeg dig med at se. Jeg hjælper dig med at se hele dig, som det multidimensionelle væsen du er (krop, sind og ånd).

Jeg tilbyder en bred vifte af forskellige sessioner, hvor jeg kombinerer og skræddersyer en personlig pakke til netop dine behov og din sjælerejse her på jorden.


Jeg tilbyder den nye tids energiforløb

healingarbejde med din slægtslinje

Den nye tids energiforløb er et kraftfuld og livstransformerende 4 dages forløb. Dette forløb hjælper dig med at lokalisere og bevidstgøre blokerede familiemønstre og historier. Din familie er dine rødder og den energi du bygger dit fundament på.

Det får du med dig:

Alle mine sessioner er designet til at hjælpe dig med at genhuske din egen indre styrke og magi.

Efter mine forløb vil du mærke en større klarhed omkring hvem du i virkeligheden er og hvad din sjælsopgave her på jorden er. Det du får med dig, er en rød tråd som starter ved din fødsel og løber igennem hele dit liv. Denne røde tråd giver dig en bevidsthedsudvidende oplevelse, som du altid kan vende tilbage til i livets stormfulde bølger. Mine forløb giver dig et solidt anker og fast ståsted i livets op og nedture. Disse forløb hjælper dig med at rydde op i dit liv og tage fuldt ansvar for
din energi.

Der sker magiske ting, når vi bevidst mødes i mine sessioner med målrettet intention om at skabe noget smukt og kraftfuldt. Det sker, fordi din bevidsthed genhusker, åbner og ekspanderer, når vi sammen mødes i den nye tids bevidsthedsfelt.

Praktisk info:

Den nye tids energiforløb er et intensivt 4 dages forløb af 12 timers varighed.

PRIS : 6.000,-
(Det er muligt for arbejdsløse og studerende at få 10% rabat og det er muligt at dele
beløbet op 2-3 betalinger.
Lokation : Jyderup

Indhold:

– Tarot livstidssymbol
– Din livshistorie fra du blev født
– Indblik i din families historie (stamtræ)
– Familieopstilling
– Hjemmeopgaver (øvelser)
– Kontakt med Indre barn
– Kontakt med Højere selv
– Målsætning og fremtidsvisioner
– Healing

2 timers skræddersyet individuel terapi

Er en skræddersyet to timers terapi session, hvor vi kigger på det, der fylder. Her bruger jeg de redskaber, der er behov for på det givne tidspunkt. Det kan bl.a. være indre barn healing, tidligere liv, højere selv, lydhealing, Reiki-healing, samtaleterapi mm.

Pris : 1200,-

Lokation : Jyderup

Den nye tids selvomsorgspakke

blid, feminin, omsorgsfuld og nærende healing

Denne pakke er til dig, der trænger til forkælelse i blide og feminine healingsenergier. Denne pakke er til dig, der trænger til at få ladet dine batterier op.

Indhold:

– Samtale
– Healing, Reiki, lydfrekvenser
– Kort afsluttende samtale om dine oplevelser
– Rensning af din energi
– Varighed: 70 min

Pris : 775,-
Det er muligt for arbejdsløse og studerende at få 10% rabat.
Lokation : Jyderup

Du er hjertelig velkommen til at sende mig en besked for booking eller yderligere spørgsmål.

Kontakt mig

Via kontaktformularen eller på mail: antarasommer@gmail.com

Du er hjertelig velkommen til at sende mig en besked for booking eller yderligere spørgsmål.

13 + 4 =